K ekológii s plnou vážnosťou

V hoteli BELLEVUE**** pristupujeme k ekológii s plnou vážnosťou. Chceme chrániť našu krásnu tatranskú prírodu, a tak u nás…

10.máj 2022 - Blog Press

V hoteli BELLEVUE**** pristupujeme k ekológii s plnou vážnosťou. Chceme chrániť našu krásnu tatranskú prírodu, a tak u nás dlhodobo vykonávame aktivity šetrné k životnému prostrediu.

V hoteli používame papierové a iné alternatívy plastov, eliminujeme jednorázové obaly a používame produkty z recyklovaných materiálov. S touto ekologickou vychytávkou sa stretnete aj na našich hotelových izbách, napríklad v kúpeľni namiesto miniatúr kozmetiky máme veľké dávkovače.

Zero waste princíp aplikujeme aj v hotelovej kuchyni, čím zabraňujeme zbytočnému plytvaniu jedlom. S tým súvisia aj “take away“ boxy vyrobené z cukrovej trstiny. V rámci ekologického riadu tiež používame papierové slamky alebo riad z otrubového šrotu, ktorý je skvelou súčasťou našich grilovačiek. Pri eko aktivitách využívame produkty od spoločnosti Essity, ktorá je vedúcou globálnou spoločnosťou v oblasti hygieny a zdravia. Obchodné operácie sú založené na modeli udržateľného podnikania so zameraním na vytváranie hodnôt pre ľudí a prírodu.

Ako jeden z mnohých krokov sme sa rozhodli zo základnej výbavy izieb vynechať jednorázové papuče. V prípade, že by ste si zabudli priniesť z domu vlastné, alebo takouto obuvou nedisponujete, na recepcii hotela vám ich radi poskytneme, avšak budeme radi, ak nám touto drobnosťou pomôžete v našom smerovaní.

Veríme, že každý môže pomôcť svojou troškou a my sa snažíme ísť príkladom.

Vedeli ste, že?

TripAdvisor nám udelil certifikát výnimočnosti. Udeľuje ho ubytovaniam, atrakciám a reštauráciám, ktoré od cestovateľov dlhodobo získavajú pozitívne recenzie.

Pozrieť si izby

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk