Zabavte sa počas leta v srdci Tatier

Rozmýšľate nad letnou dovolenkou v Tatrách? Nádherná príroda v okolí nášho hotela je určite hodná prebádania! Rozhodne by ste…

29.júl 2022 - Blog Press

Rozmýšľate nad letnou dovolenkou v Tatrách? Nádherná príroda v okolí nášho hotela je určite hodná prebádania! Rozhodne by ste sa mali vydať na túru po majestátnych kopcoch Slovenska. Z BELLEVUE**** máme skvelú východziu pozíciu na rôzne turistické chodníky, ktorých cestičky vás zavedú k dychberúcim výhľadom.

Po namáhavej túre padne vhod sa schladiť a zrelaxovať. Takýto typ oddychu odporúčame počas horúcich letných dní úplne každému, nielen turistom. Dvere do nášho wellness centra sú otvorené aj neubytovaným hosťom. Všetci môžu zažiť osvieženie v jednom z najväčších tatranských bazénov a rôzne relaxačné procedúry.

Ak vám náhodou nevyšlo počasie v Tatrách, nemusíte zúfať. Pre tieto prípady máme v hoteli k dispozícii rôzne voľnočasové aktivity. Okrem spomínaného wellnessu si u nás môžete zacvičiť v zrenovovanom fitness centre alebo si zahrať s priateľmi squash, biliard či bowling. Hru odporúčame obohatiť drinkom podľa vlastného výberu a zažiť tak výborný dovolenkový deň, a to i napriek nepriaznivému počasiu. Navyše, každý piatok organizujeme diskotéky, ktoré trvajú do skorých ranných hodín.

Chceli by ste niekam vybehnúť napriek búrkam? V našej blízkosti sa nachádza TrickLandia, prehliadka TATRY VNÚTRI alebo Play Planet Tatry, ideálna voľba pre všetkých s deťmi, ale aj tých, ktorí chcú zažiť akčnejšie zážitkové popoludnie. Špeciálne aktivity pre deti máme pripravené tiež priamo hoteli. Naši najmenší hostia môžu zažiť letný program s animátormi, každý piatok na nich čaká fantastická diskotéka a nechýba ani detský wellnes plný zábavy.

Veríme, že vás v našom hoteli BELLEVUE**** toto leto ešte uvidíme a užijete si zaslúžený oddych v pohodovej atmosfére.

Vedeli ste, že?

Vďaka naším výnimočným výhodným ponukám môžete ušetriť na ubytovaní a službách miestami až 50%. Pozrite si naše výhodné ponuky a vyberte si tú pravú pre vás.

Výhodné ponuky

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk