K ekológii s plnou vážnosťou

Sorry, this entry is only available in Slovak. For the sake of viewer convenience, the content is shown below…

Tuesday May 10th, 2022 - Blog Press

Sorry, this entry is only available in Slovak. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

V hoteli BELLEVUE**** pristupujeme k ekológii s plnou vážnosťou. Chceme chrániť našu krásnu tatranskú prírodu, a tak u nás dlhodobo vykonávame aktivity šetrné k životnému prostrediu.

V hoteli používame papierové a iné alternatívy plastov, eliminujeme jednorázové obaly a používame produkty z recyklovaných materiálov. S touto ekologickou vychytávkou sa stretnete aj na našich hotelových izbách, napríklad v kúpeľni namiesto miniatúr kozmetiky máme veľké dávkovače.

Zero waste princíp aplikujeme aj v hotelovej kuchyni, čím zabraňujeme zbytočnému plytvaniu jedlom. S tým súvisia aj “take away“ boxy vyrobené z cukrovej trstiny. V rámci ekologického riadu tiež používame papierové slamky alebo riad z otrubového šrotu, ktorý je skvelou súčasťou našich grilovačiek. Pri eko aktivitách využívame produkty od spoločnosti Essity, ktorá je vedúcou globálnou spoločnosťou v oblasti hygieny a zdravia. Obchodné operácie sú založené na modeli udržateľného podnikania so zameraním na vytváranie hodnôt pre ľudí a prírodu.

Ako jeden z mnohých krokov sme sa rozhodli zo základnej výbavy izieb vynechať jednorázové papuče. V prípade, že by ste si zabudli priniesť z domu vlastné, alebo takouto obuvou nedisponujete, na recepcii hotela vám ich radi poskytneme, avšak budeme radi, ak nám touto drobnosťou pomôžete v našom smerovaní.

Veríme, že každý môže pomôcť svojou troškou a my sa snažíme ísť príkladom.

Did you know that?

With our exceptionally great deals, you can save up to 50% on accommodation and services. Check out our great deals and choose the right one for you.

Special offers

Gift voucher

Surprise your loved ones and friends! Enjoy your gift voucher or thank your business partner and staff for an experience gift! We will send it by post, mail or you can come to us personally.

Gift voucher

Subscribe to news

I send the consent of GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. to send a free electronic newsletter and information about the news and news of the operator to me on my e-mail. I can withdraw this consent at any time in writing at info@hotelbellevue.sk