Očami návštevníka

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako vyzerá pobyt v našom hoteli z pohľadu hosťa? Prečítajte si zhrnutie víkendu v…

15.august 2022 - Blog Press

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako vyzerá pobyt v našom hoteli z pohľadu hosťa? Prečítajte si zhrnutie víkendu v BELLEVUE**** očami návštevníka!

Do hotela sme prišli v piatok, v neskorších hodinách. Vďaka veľkému parkovisku sme bez problémov našli voľné miesto aj napriek tomu, že sme boli v ten deň pravdepodobne jedny z posledných návštevníkov. Následne nás na recepcii – aj napriek pokročilej hodine – privítala pozitívne naladená recepčná, ktorá nás oboznámila so všetkými potrebnými informáciami a odnavigovala do časti hotela, v ktorej nás čakala naša izba.

Ubytovali sme sa v naozaj priestrannom Exclusive Grand Apartmáne s balkónom. Aj menšie izby poskytujú dosť priestoru pre pobyt vo dvojici, v tejto bola milým bonusom veľká kúpeľňa s vaňou a oddelená izba s gaučom, stolíkom a TV. Tiež nás potešil nočný výhľad do doliny, pri ktorom sme strávili vďaka terase pár chvíľ a nadýchali sa čerstvého tatranského vzduchu. Keďže Bratislavu, odkiaľ sme dorazili, v termíne nášho výletu trápili vysoké teploty aj v nočných hodinách, otvoriť balkón a vpustiť do izby chladnejší vzduch bola pre nás veľmi príjemná zmena a zároveň jedna zo záruk dobrého spánku.

Po tomto rýchlom zoznámení s izbou sme sa pobrali naspäť do spoločných priestorov hotela – konkrétne do Lucullus baru, pretože sme sa na recepcii dozvedeli, že každý letný piatok sa v ňom koná diskotéka. Naozaj sme ocenili možnosť zabaviť sa priamo v hoteli, po dlhej ceste sa nám nechcelo znovu presúvať niekam za zábavou a vďaka tomuto programu to ani nebolo potrebné. Diskotéka sa postupne rozbiehala, zo začiatku sme posedávali pri vínku a miešaných nápojoch, no po chvíľke už boli na parkete vďaka skvelému DJ-ovi takmer všetci.

Na ďalší deň sme si trochu dlhšie pospali, aby sme po pracovnom týždni (a piatkovej diskotéke) dobili baterky. Na raňajky sme preto prišli krátko pred koncom, napriek tomu bolo stále na výber zo všetkého. Hotel ponúka široký výber raňajkových chodov aj pre tých, ktorí majú radi sladké – v ponuke boli rôzne koláčiky, bábovky s nutelou alebo džemom, ale samozrejme, nechýbali ani slané raňajky. My sme síce nepohrdli slaninkou, párkami a vajíčkami, vybrať by si však vedeli aj tí, ktorí dbajú na zdravú životosprávu.

Nakoľko vonku nebolo úplne ideálne počasie na túru, vybrali sme sa po raňajkách na prechádzku do Smokovca. Z hotela je to naozaj na skok a nie je potrebné sa presúvať autom. Prešli sme chodníkom, ktorý vedie priamo z hotela popri lese, minuli odbočky na turistické chodníky, na ktorých predsa len bolo pár odvážnych skupiniek, ktoré rozhodli preskúmať tatranskú prírodu a po krátkej prechádzke sme sa vrátili naspäť do BELLEVUE****. Po návrate sme sa rozhodli zrelaxovať fyzicky i psychicky. Nakoľko sme milovníci aktívneho oddychu, išli sme si zacvičiť do hotelovej posilňovne. Fitko bolo nedávno zrekonštruované, sú v ňom nové podlahy a jeho vybavenie je vhodné aj pre ľudí, ktorí sa chcú zničiť pri silovom tréningu – ponúka vďaka rôznym strojom, jednoručkam a ďalším pomôckam mnoho možností, ako si precvičiť celé telo. Vhodné je ale aj pre tých, čo uprednostňujú kardio či strečing, vďaka bežiacim pásom, stacionárnym bicyklom a podobne.

Po fitku sme vyskúšali celotelovú masáž a po hodinovej, výdatnej masáži sme boli pripravení na relax vo wellnesse. Napriek tomu, že sme vo wellnesse stretli viac ľudí, vďaka množstvu sáun a celkovej rozlohe wellness centra sme to absolútne nepocítili. Najvyužívanejšia bola Fínska sauna, čomu sa vôbec nečudujeme – má veľmi veľkú kapacitu a krásny výhľad na celú dolinu. Vo wellnesse sme pobudli viac ako 3 hodiny – boohaté možnosti umožňujú každému vybrať si jeho preferovanú saunu, či už viac obľubuje suché alebo parné saunovanie. Tiež pri ochladzovaní je na výber z ľadovej kade ale aj z exteriérového bazéna, ktorý naozaj plní svoj účel. V prípade, že si chce človek oddýchnuť od sauny, sú k dispozícii vírivky, z ktorých jedna je so slanou vodou ale aj oddychové miestnosti.

Zrelaxovaní sme sa vybrali na skorú večeru. Jedlo podávané formou švédskych stolov bolo naozaj výborné – bolo z čoho vyberať, či chcel človek skúsiť skôr hydinu alebo divinu, pečené alebo varené, mäsové alebo vegetariánske. Rovnako ako pri raňajkách, aj tu bol v ponuke sladký variant večery, ktorý sme si nenechali ujsť.

Najedení sme išli spáliť pár kalórií opäť do športovej časti hotela – na bowling a pekný deň plný programu sme zakončili pri vínku v Lobby bare. Príjemní čašníci okrem pomoci s výberom vína z vínnej karty nemali problém až do záverečnej vtipkovať a spríjemnovať večer všetkým, ktorí si prišli do Lobby baru po celom dni oddýchnuť. Milým prekvapením bola živá hudba – okrem klaviristu, ktorý hráva v Lobby bare počas dňa, nám večer spríjemnila aj talentovaná speváčka.

V deň nášho odchodu sme si vďaka late check-outu mohli v kľude vychutnať raňajky a nemuseli v strese riešiť balenie. Celý náš víkend bol veľmi príjemný a návštevu hotela BELLEVUE**** určite odporúčame každému, kto si chce užiť dovolenku v nádhernom prostredí Tatier.

Vedeli ste, že?

TripAdvisor nám udelil certifikát výnimočnosti. Udeľuje ho ubytovaniam, atrakciám a reštauráciám, ktoré od cestovateľov dlhodobo získavajú pozitívne recenzie.

Pozrieť si izby

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk