Spoločne za dobrú vec

Integrácia je projekt, ktorý vznikol v roku 2008 v Prešove a jeho myšlienkou je pomáhať deťom a spájať ich, dávať im hodnoty,…

28.október 2021 - Blog Press

Integrácia je projekt, ktorý vznikol v roku 2008 v Prešove a jeho myšlienkou je pomáhať deťom a spájať ich, dávať im hodnoty, ukazovať správne vzory a viesť ich ku konaniu pre šírenie dobra.

Ako množstvo projektov, aj tento musel počas koronakrízy trochu upraviť svoj koncept. Počas uplynulého, pandémiou poznačeného obdobia sa ich pozornosť upriamila na individuálnejší typ pomoci a podpory zraniteľných skupín obyvateľstva. Začali tak organizovať viaceré podujatia v nemocniciach, rehabilitačných centrách, rozdávali materiálnu pomoc seniorom a podobne. Zároveň aktuálne plánujú spustiť edukatívny projekt zameraný na osvetu detí a ich zdravý fyzický aj osobnostný rozvoj.

V Grand Hotel BELLEVUE**** sa snažíme našu činnosť opierať aj o pomoc, ktorá je neustále potrebná. Pre projekt Integrácia sme preto poskytli zľavu na darčekové wellness poukazy pre zdravotníkov. Cieľom bolo dať priestor zdravotníkom na oddych a relax po tak náročnom období. Poukazy sa odovzdávali vo Fakultnej nemocnici v Nitre, kde zorganizovali podujatie, na ktorom sa  poďakovali a vzdali úctu a rešpekt k nasadeniu zamestnancov FN.

Veríme, že aj my aspoň troškou prispejeme k oddychu pre zdravotníkov, ktorí počas koronakrízy často pomáhajú v nemocniciach aj na úkor svojho oddychu, za čo im nesmierne ďakujeme a sme na nich hrdí.

 

 

Vedeli ste, že?

Grand Hotel Bellevue bol prvý hotel v bývalom Československu, kde bol postavený hotelový bazén. Dnes disponuje moderným wellness centrom s bohatou ponukou služieb.

Navštív wellness centrum

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk