Pomôžme našej nemocnici

V kríze sa dokázali spojiť a spustiť prospešnú vec. Mobilné očkovanie po obciach v popradskom okrese rozbehla túžba pomôcť….

28.november 2021 - Blog Press

V kríze sa dokázali spojiť a spustiť prospešnú vec.

Mobilné očkovanie po obciach v popradskom okrese rozbehla túžba pomôcť. Spojili sa aktívni ľudia z mesta Poprad a okolia, vrátane Vysokých Tatier, ktorí sa už nedokázali len nečinne prizerať. Uvedomili si, že nízka zaočkovanosť môže byť spôsobená nielen nedôverou voči vakcíne, ale aj komplikovanosťou a vzdialenosťou pre mnohých ľudí z jednotlivých dedín. Podnikatelia, ale aj bežní ľudia naučení riešiť problémy aktívne, založili iniciatívu „Pomôžme našej nemocnici“ a tým vniesli potrebnú dávku akcie a rozhodili siete na všetky strany, aby zabezpečili mobilný očkovací tím. Od komunikácie so starostami, Prešovským samosprávnym krajom, popradskou nemocnicou, záchranármi či ďalšími aktívnymi ľuďmi a organizáciami zabezpečili v krátkom čase veľmi úspešné výjazdové očkovanie, ktoré je perfektne zorganizované. Od distribúcie letákov do schránok, cez komunikáciu so starostami a miestnymi osobnosťami, informovanosť cez sociálne siete a partnerov až po priestory a občerstvenie pre zdravotnícky tím. Táto skupina aktívnych ľudí dala do pohybu všetkých, ktorí sa na mobilnom očkovaní musia podieľať. Veríme, že sa táto iniciatíva môže stať inšpiráciou aj pre ďalšie regióny.

 

Vedeli ste, že?

Vďaka naším výnimočným výhodným ponukám môžete ušetriť na ubytovaní a službách miestami až 50%. Pozrite si naše výhodné ponuky a vyberte si tú pravú pre vás.

Výhodné ponuky

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk