Leto plné zábavy v BELLEVUE****? S prehľadom!

Júl a August 2021 bude v BELLEVUE**** plný zábavy, tanca, smiechu a dobrodružstiev. Pre všetkých malých návštevníkov sme pripravili bohatý letný program,…

15.júl 2021 - Blog

Júl a August 2021 bude v BELLEVUE**** plný zábavy, tanca, smiechu a dobrodružstiev. Pre všetkých malých návštevníkov sme pripravili bohatý letný program, ktorým zaručene osviežite vaše letné dni. Doprajte svojim drobcom zábavu v srdci Tatier, v priestoroch nášho hotela v Hornom Smokovci.

 

Paci Pac – hudobno zábavný projekt pre deti

V júli, až v dvoch termínoch, príde všetky nohy, ramená, hlavy, palce… rozhýbať nezabudnuteľná dvojica Paci Pac. Tešiť sa môžete na hudobno – vzdelávací projekt pre deti vo veku 1-7 rokov. Počas celého programu Paci a Pac prinesú radosť svojimi pesničkami, zahrajú sa s deťmi hry, nebude chýbať spoločné fotenie a samozrejme skvelá nálada.

Termíny: 9.7.2021 / 25.7.2021*

Čas: 16:00

Miesto: Kongresová sála

*26.7.2021 bude vstup pre všetkých návštevníkov zadarmo. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

 

Dúhalka – v Krajine za Dúhou – detský koncert

Poslednú júlovú sobotu rozžiari usmievavá, zvedavá a odvážna Dúhalka, ktorá pricestuje až z Krajiny za Dúhou, aby potešila všetkých drobcov.  Spolu sa budú smiať, spievať, tancovať a svet okolo seba spoznávať.

Termín: 31.7.2021

Čas: 17:00

Miesto: Kongresová sála

 

Letné dobrodružstvo do sveta rozprávok

Pre všetky deti čaká počas leta interaktívny, hudobno-zábavný projekt s Červenou Čiapočkou alebo s Jankom a Marienkou.

Preniknite do sveta rozprávok s Červenou Čiapočkou, ktorá svojím šikovným maliarskym talentom premení všetky detské tváričky na lesné zvieratká, aby boli pripravené na cestu lesom, kde bude číhať zlý vlk. Dobrodružstvo lesom si spoločne ozvláštnia zábavnými súťažami a tancom.

Posledný augustový piatok nás prídu z rozprávky navštíviť Janko a Marienka, s ktorými sa zabavíte výrobou metiel, spoločne detičky premenia na rozprávkové postavičky a rozveselia ich rôznymi súťažami či tancami. Čakať ich bude aj cesta lesom, kde sa spolu s Marienkou pokúsia nájsť čarovné zaklínadlo, ktorým spolu premenia zlú Ježibabku na dobrú.

 

Termíny:

Červená Čiapočka: 16.7.2021/ 6.8.2021 / 20.8.2021

Medovníková chalúpka: 30.7.2021

Pre všetkých ubytovaných hostí je vstup na letné podujatia zadarmo. Pre neubytovaných hostí platí vstupné 10€ /osoba. Dieťa do 1 roka má vstup zadarmo.

 

Pre viac info kontaktujte hotelbellevue@hotelbellevue.sk alebo zavolajte na +421 52 4762 111 .

 

 

Vedeli ste, že?

TripAdvisor nám udelil certifikát výnimočnosti. Udeľuje ho ubytovaniam, atrakciám a reštauráciám, ktoré od cestovateľov dlhodobo získavajú pozitívne recenzie.

Pozrieť si izby

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk