Ľadové sochy a iné zimné radovánky.

Počas nasledujúceho víkendu 11. – 13. januára zmenia svoju podobu kusy ľadu. Premenia sa na 30 unikátnych sôch v rôznych…

10.január 2019 - Blog

Počas nasledujúceho víkendu 11. – 13. januára zmenia svoju podobu kusy ľadu. Premenia sa na 30 unikátnych sôch v rôznych témach a motívoch.  Aktuálny ročník ponúkne množstvo sprievodných podujatí, ktoré len podporia atmosféru ľadovej krajiny. V sobotu na Hrebienku bude účinkovať Peter Bič Projekt a predstaví sa i ľadovo-ohňová show. V nedeľu potešia všetkých hudobníci z kapely Billy Barman spolu s prekrásnymi tanečníčkami zo SĽUK-u.
Vstup na podujatie je bezplatný.

Ak sa rozhodnete cez víkend zavítať do Tatier, môžete si naplno užiť sneh.  Pre priaznivcov bežeckého lyžovania sú pripravené desiatky kilometrov bežeckých tratí na Štrbskom Plese, v Tatranskej Lomnici, a v Smokovcoch. Pre tých, ktorí obľubujú ľad, a to i aktívne, sú upravené ľadové plochy v Tatranskej Lomnici a Dolnom Smokovci. Nuž a najmenší sa potešia sánkovaniu.

Lyžiarske strediská sú v plnej prevádzke. Tatranská Lomnica a Štrbské Pleso prevádzkuje svahy všetkých stupňov náročnosti. Pre začiatočníkov je určená Jakubkova Lúka. Dobre a lacno si však môžete zalyžovať i v jednotlivých strediskách Ždiaru, v Lopušnej Doline a v Liptovskej Tepličke.

Ak máte radi históriu,  s dobrou kávou a čokoládou, sa môžete pozrieť do histórie zimných športov. V Lyžiarskom múzeu v Tatranskej Lomnici. Múzeum Tatranského Národného Parku Vás oboznámi so životom tatranskej fauny, spoznáte vegetačné obdobie rastlín, oboznámite sa s históriou Vysokých Tatier.

Pre deti je vybudovaná nová herňa Dobrá hračka v Tatranskej Lomnici, kde sa môžu zahrať na kuchárov, rybárov, spoznajú dopravné značky a pravidlá cestnej premávky, zahrajú sa na zlatokopov, hudobníkov.

Ako bonus, BELLEVUE Grand Hotel ponúka počas tohto víkendu naozaj jedinečnú cenu
99,-Eur / ubytovanie s raňajkami / 2 osoby. V cene si vychutnáte wellness centrum s troma parnými saunami, fínskou saunou a môžete si zaplávať v bazéne, ktorý je jediným plaveckým v Smokovcoch.

 

Vedeli ste, že?

Vďaka naším výnimočným výhodným ponukám môžete ušetriť na ubytovaní a službách miestami až 50%. Pozrite si naše výhodné ponuky a vyberte si tú pravú pre vás.

Výhodné ponuky

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk