Jelentősen javítják a testi és lelki állapotot

Thai masszázsok

A hagyományos thai masszázs egyedülálló masszázstudomány, amelyet gyógyító hatásai miatt értékelnek. Jelentősen javítja a testi és lelki állapotot.
Célja az életenergia áramlásának befolyásolása nyomással az ún meridiánok, a test azon pontrendszere, amelyen keresztül a létfontosságú energia áramlik. Átgondolt, több mint 2500 éve bevált nyújtó gyakorlatok, érintések és az emberi szervezetre jótékony hatású masszázs eljárások rendszerét tartalmazza.

A masszázs során a legjobb minőségű természetes olajok, bio kókuszolaj, thai gyógynövényes krémek, gyógynövények és aloe vera készítmények kerülnek felhasználásra.

Kínálunk: Hagyományos thai masszázs, thai hát-, váll- és nyakmasszázs; Thai relaxáló masszázs kókuszolajjal és aromás olajokkal, masszázs gyógynövénygolyókkal, thai talpmasszázs, guasha masszázs, anticellulit masszázs, egész test peeling masszázs, Arc- és kézmasszázs.

Pihenned, regenerálódnod, új erőre van szükséged? Egészségügyi problémái vannak, és fáj a háta? A gyógyító hagyományos thai masszázs megfelelő az Ön számára. Szerezzen új energiát és élvezze az életet.

Megrendelések:
+421 949 879 329

Több információ:
www.sairung.sk

Virtuális túra:
my.vpromo.sk/tour/sairung

A hagyományos thai masszázs alkalmas:

krónikus hátfájás és izommerevség, gerincferdülés, gerincblokkok

fejfájás és migrén

műtétek és sérülések utáni rehabilitációban, lábadozásban

az ízületek mozgékonyságának károsodása és az izmok megrövidülése

sclerosis multiplexben, stresszben és depresszióban

segít a sport és a munkavégzés után

Online foglalás