Válaszok a kérdéseidre

FAQ

Ha szeretne szállást foglalni BELLEVUE**** Grand Hotel szállodánkban, az alábbi információk hasznosak lehetnek. Ezen az oldalon választ találhat a vendégeink által feltett leggyakoribb kérdésekre. Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben. Szívesen segítünk Önnek.

Lehetőség van az üdülés kezdete előtti előleg számlával történő fizetésére. Foglalási osztályunk a foglalás után számlát állít ki Önnek.

Egy másik fizetési mód a közvetlenül a szállodában történő fizetés készpénzzel vagy hitelkártyával.

Szállodakomplexumunk része egy 140 parkolóhelyes parkoló. A szálloda parkolójában a parkolás minden vendég számára ingyenes.

Ha a szálloda parkolója megtelt, a szállodától kb. 50 m-re lévő nyilvános parkolóhelyeken lehet parkolni. A nyilvános parkolók azonban fizetősek. Az ár körülbelül 5 euró/nap.

Igen, van GreenWay töltőnk a szállodában.

Háziállattal a szállodában 40 €/éj díj ellenében van lehetőség. A díj fedezi a megnövekedett takarítási költségeket és egyebeket.

Igen, késői kijelentkezés a szálláshely recepciójával egyeztetve lehetséges, az alábbi foglalások esetén. A késői kijelentkezés díja 35 euró 14:00 óráig.

A félpanziós ellátást (reggeli + vacsora) minden szálláscsomag tartalmazza. Közvetlenül a szállodában található az À la carte VISTA – Szlovák étterem is, amely mindennap 11:00 és 22:00 óra között tart nyitva.

Elhelyezés a szállodában standard kétágyas, háromágyas vagy családi szobákban lehetséges. A Poprádra néző szobákhoz erkély tartozik, a Tátrára néző szobákhoz nem tartozik erkély. Igyekszünk egy adott (erkélyes vagy erkélyes) szobára vonatkozó kéréseit teljesíteni, de előfordul, hogy a szálloda foglaltsága ezt nem teszi lehetővé. Az erkélyes vagy a Tátrára néző szobáért nem kell külön díjat fizetni.

A szállás apartmanban 80 €/éj, de Luxe apartmanban 150 €/éj felár ellenében lehetséges.

Éjszakai bárunk bizonyos napokon 22:00 és 02:00 óra között tart nyitva. A dátumokat mindig a naptári hónap végén, a következő hónapra igazítjuk.

A medence 20 m. Az uszodában 28 fok a hőmérséklet. A medence mellett az Aqua bár menüjéből rendelhet.

Igen, két gyermekmedencével rendelkezik. Az egyik mélysége 20 cm, a másik 40 cm. Ezekben a medencékben a víz hőmérséklete 32 fok.

Igen, minden ünnepnapon és bizonyos hétvégéken a szálloda vendégei rendelkezésére áll. Gyermekjátékokkal felszerelve, az ünnepek alatt animátorok által biztosított programot. Nyáron a vendégek használhatják a szabadtéri játszóteret, amely a VISTA – Szlovák étterem alatt található.

A szállodában a Havanna lounge-ban dohányozhat – a VISTA – szlovák étterem mellett található dohányzó lounge.

Nem, a szállodában nincs szobaszerviz.

SZÁLLÁSCSOMAGOK

Érdekelhet

Ajándékutalványok

Lepje meg szeretteit és barátait! Örvendeztesse meg őket ajándékutalvánnyal, vagy köszönje meg üzleti partnereit, munkatársait élményajándékkal! Postán, e-mailben küldjük, vagy személyesen is bejöhet hozzánk.

Online foglalás