„Mindenekelőtt a lélek érdekében a test gyakorlására van szükség…”

Sport tevékenységek

A BELLEVUE**** Grand Hotel számos sportolási lehetőséget kínál:

  • korszerűen felszerelt fitneszközpont
  • squash
  • biliárd
  • tornaterem – aerobikra, zenés mozgásra és labdajátékokra alkalmas területek

Fitness

A fitneszközpontban szív- és érrendszeri gyakorlatokhoz szükséges felszerelések találhatók. A gépek egyszerű kezelésükkel, modern kialakításukkal és hatékonyságukkal minden bizonnyal megfelelnek minden vendég elvárásainak, akik számára a mozgás szórakozást és inspirációt jelent.

Kardiógépek állnak rendelkezésünkre: evezős gép, futópadok, álló kerékpárok, cross-trainer (elliptikus tréner), ahol lehetőség van különböző pályaprofilok beállítására, nehézségi és közvetlen pulzusfrekvencia mérésre, ami az edzés hatékonyságának fő mutatója. .

Ezeket a kardiógépeket olyan erőgépek egészítik ki, amelyeken minden izomrész edzhető. A szálloda fitneszközpontjában a padokon is edzhet KOHI súlyzókkal.

Tornaterem, squash

Játssz squash meccset az új profi pályán zn. SZÁSZ. A squash egy dinamikus sport, amely magas követelményeket támaszt az erőnléttel és a küzdőképességgel szemben. A szálloda recepcióján squash felszerelést is bérelhet – ütőket és különböző súlyú labdákat.

Az edzőterem modern sportlétesítményeiben olyan labdajátékokat lehet játszani, mint pl.

  • teremfoci
  • röplabda
  • netball
  • kosárlabda

Ha inkább zenével együtt sportolsz, biztosan érdekelni fog az aerobik lehetősége, vagy kérésre profi oktatóval felfedezheted a Pilates gyakorlatokat vagy a Tae-bo aerobic modern típusát harcművészeti elemekkel.

Árlista

SzolgáltatásIdőÁr
Squash30 perc9,00 €
Squash ütő + labda30 perc3,00 €
Bowling1 óra15,00 €
Asztali teniszcsak elszállásolt vendégekIngyenes
Fitnessbelépő / 1 fő7,00 €
Tornaterem1 óra40,00 €
Csócsócsak elszállásolt vendégekIngyenes

A szálloda recepcióján squash, biliárd, asztalitenisz sportfelszerelés bérelhető. Ha kerékpárt, Nordic Wlaking botot szeretne bérelni, mi biztosítjuk Önnek.

Sífelszerelés bérelhető külső partneren keresztül Tátralomnic településen, közvetlenül a felvonónál. Síiskola is rendelkezésre áll.

Online foglalás