Medvedie dni – pozvánka na podujatie

Sorry, this entry is only available in Slovak. For the sake of viewer convenience, the content is shown below…

Wednesday August 1st, 2018 - Blog

Sorry, this entry is only available in Slovak. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tatry nie sú len o pohybe, objavovaní, ale i detskej bezmedznej zábave a radosti. Príjemným spestrením vášho pobytu bude určite netradičné „medvedí“ festival MEDVEDIE DNI, ktorý sa bude konať na Hrebienku v dňoch 1. – 4. augusta 2018.

Aj tento rok si užijete hry, súťaže, zábavné detské divadelné predstavenia – čakajú na Vás štyri dni plné neopakovateľnej atmosféry.
Prvý deň budú Vašimi sprievodcami rozprávkový Maťko a Kubko. Zabavíte sa pri hudobnom divadle s rovnakým názvom. Najmenších privíta Miro Jaroš so svojimi veselými pesničkami.
Druhý deň festivalu Medvedie dni sa vám predvedie Divadlo hudby s vystúpeniami Včielka Mája, či Koza odratá a jež. Vo štvrtok vás čaká zábavno – vzdelávací program pre deti – Trpaslíci z RTVS. Program je návratom do sveta rozprávok, v ktorom žijú siedmi trpaslíci a kde zázraky dokážu robiť aj moderné technológie.
Počas tretieho dňa festivalu vás bude programom sprevádzať moderátor a zabávač Andrej Bičan. Súčasťou piatkového programu bude aj Daniel Štrauch, alias GOGO, ktorý pôsobí na youtubeovej scéne a jeho kanály sú najodberanejšími na Slovensku a v Českej republike.
Posledný deň Medvedích dní na Hrebienku je pre vás pripravený hudobný koncert úspešnej, talentovanej speváčky KRISTÍNY. Okrem iného Slovensko reprezentovala na súťaži Eurovízií. Nadčasová hudba, spektakulárna výprava a strhujúca choreografia – taký bude v sobotu muzikál Mačky.

Určite príďte. Ak nemáte ubytovanie, my ešte máme pár izieb voľných. Z náročného programu sa zotavíte vo wellnesse, pochutnáte si na slovenských tradičných jedlách, ale i rôznych kulinárskych novinkách. A samozrejme, bonus, ktorý je v lete mimoriadne dôležitý. Bezplatné parkovanie pri Grand Hoteli Bellevue.

My sa už tešíme. A vy?

Did you know that?

TripAdvisor has awarded us a certificate of excellence. It offers accommodation, attractions, and restaurants that have received positive reviews for long time.

Show me rooms

Gift voucher

Surprise your loved ones and friends! Enjoy your gift voucher or thank your business partner and staff for an experience gift! We will send it by post, mail or you can come to us personally.

Gift voucher

Subscribe to news

I send the consent of GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. to send a free electronic newsletter and information about the news and news of the operator to me on my e-mail. I can withdraw this consent at any time in writing at info@hotelbellevue.sk