Ako si udržať kondičku?

Sorry, this entry is only available in Slovak. For the sake of viewer convenience, the content is shown below…

Monday July 30th, 2018 - Blog

Sorry, this entry is only available in Slovak. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Horúce počasie v Tatrách rýchlo nahradí dážď. Niet prečo však byť rozladený. GRAND HOTEL BELLEVUE ponúka aj počas takýchto dní služby, ktoré môže využiť i neubytovaný hosť.
Wellness, profesionálne zariadené fitness. Ak túžite po spoločnom trávení voľného času, môžete si zahrať squash, bowling, stolný tenis, alebo si zahrať loptové hry v telocvični.

Hotelové fitness bolo zariadené v spolupráci s vrcholovými športovcami. Preto niet divu, že stroje, ktorými je fitness vybavené používajú svetoví šampióni v atletike, armáde, členovia športových klubov, olympijskí medailisti. K dispozícii máme kardiostroje: veslársky trenažér, bežiace pásy, stacionárne bicykle, crosstrainer (eliptický trenažér), pri ktorých je možnosť nastavenia rôznych profilov tratí, náročnosť a priame snímanie pulzovej frekvencie, ktorá je hlavným ukazovateľom efektivity tréningu.
Doplnkom týchto kardio strojov sú posilňovacie stroje, na ktorých je možné precvičovať všetky svalové partie. V hotelovom fitness centre sú vám k dispozícii aj lavičky na cvičenie s činkami firmy KOHI. Cvičením dochádza k spaľovaniu kalórií, svaly udržujete silné, odbúravate tuky a predchádzate obezite.

Veslársky trenažér
CONCEPT 2 zapája do činnosti väčšinu svalových skupín, zlepšuje sa tým práca srdca a pľúc a zároveň spaľujete prebytočné kalórie. Intenzitu záťaže si určujte podľa svojich možností.

Bežiace pásy
s unikátnym systémom absorpcie nárazov FlexDeck redukuje dopad na kolená, šľachy a chrbticu takmer o 30% a tým znižuje riziko zranenia.

Kardio bicykle
Lifecycle s prelomovou technológiou, odolnými komponentami a ergonomickými vlastnosťami, patria medzi špičku vo svojej kategórii.

Cross-Trainer Life Fitness
precvičuje celé telo a má jedinečný, plynulý chod. Priestranné a pohodlné pedále minimalizujú pohyb bedier do strán a redukujú záťaž na spodnú časť chrbtice.

GRAND HOTEL BELLEVUE je jedným z mála miest vo Vysokých Tatrách, kde nájdete squash a bowling pod jednou strechou. Bowling je vybavenými dvoma dráhami. K dispozícii je samozrejme bezplatné zapožičanie špeciálnej značkovej obuvi Brunswick.
Squash ponúka jeden dvorec. Pre hru máte k dispozícii rakety a loptičky rôznej náročnosti.

A ako si teda udržať kondičku? Najlepší je pravidelný pohyb. Nemusíte robiť profesionálne výkony, byť najlepší. Víťazte len nad sebou samým.

Did you know that?

The Grand Hotel Bellevue was the first hotel in the former Czechoslovakia where the hotel pool was built. Today it has modern wellness center with a wide range of services.  

Visit the wellness center

Gift voucher

Surprise your loved ones and friends! Enjoy your gift voucher or thank your business partner and staff for an experience gift! We will send it by post, mail or you can come to us personally.

Gift voucher

Subscribe to news

I send the consent of GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. to send a free electronic newsletter and information about the news and news of the operator to me on my e-mail. I can withdraw this consent at any time in writing at info@hotelbellevue.sk