Hráči MICE vo Vysokých Tatrách

Vysoké Tatry, 9. 2. 2018 – GRAND HOTEL BELLEVUE s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu región Vysoké Tatry odprezentujú Vysoké Tatry ako ideálnu destináciu pre kongresový cestovný ruch.

GRAND HOTEL BELLEVUE v spolupráci s OOCR Vysoké Tatry v dňoch
12. a 13. februára odprezentuje región pred odbornou verejnosťou ako ideálnu destináciu na zorganizovanie teambuildingov, konferencií a kongresov, pracovných stretnutí, firemných, kultúrnych a spoločenských udalostí.

Organizátori ponúknu pohľad na nové trendy a akvitity, ktoré sú vhodným sprestrením teambuildingových aktivít firiem a kongresov.

„Program sme rozdelili do dvoch častí. Pracovnú, v rámci ktorej predstavíme priestorové a technické možnosti najväčšieho kongresového hotela a dôležitého hráča na pôde MICE Grand Hotela Bellevue. Ponúkneme i pohľad na aktivity, ktoré sú jedinečné pre tento región. Účastníci si ich môžu osobne otestovať.“ predstavuje program Viktor Kosmák, riaditeľ hotela.

Súčasťou prezentácií budú i ochutnávky regionálnych výrobcov a dodávateľov káv, alkoholických i nealkoholických nápojov.

Neformálne stretnutie agentúr a spoločností vyvrcholí galavečerom, ktorý bude prezentáciou portfólia regionálnych umeleckých agentúr.
Neformálne stretnutie dáva priestor všetkým zúčastneným stranám nadviazať v príjemnej atmosfére kontakty, ktoré pomôžu zlepšiť obchodné aktivity firiem.

So 140 hosťovskými izbami, rozsiahlymi gastronomickými službami, biznis centrom s kongresovou sálou pre 650 účastníkov, wellness centrom a možnosťami športových aktivít je štvorhviezdičkový Grand Hotel Bellevue jedinečným priestorom pre pracovné stretnutia, firemné podujatia, rodinné oslavy i aktívny oddych.
V roku 2007 získal Grand Hotel Bellevue v súťaži Stavba roka cenu Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave za uplatnenie poznatkov vedy a techniky v rekonštrukcii stavebného diela.

Ďalšie informácie:
Lucia Prokešová
Marketing Manager
E-mail: lprokesova@hotelbellevue.sk
Web: www.hotelbellevue.sk

GRAND HOTEL BELLEVUE
Horný Smokovec 21
062 01 Vysoké Tatry
Slovenská republika
+421/ 52 4762 111
+421/ 905 385 271
+421/ 915 790 064