Majstrovstvá Európy žien v šachu v Grand Hoteli Bellevue

V prvej polovici apríla sa v GRAND HOTELI BELLEVUE uskutoční jedna z najdôležitejších udalostí slovenského šachu.

10.apríl 2018 - Press

V nedeľu, 8. apríla sa v Grand Hoteli Bellevue začali majstrovstvá Európy žien. Slovensko sa tak stalo po prvýkrát v histórii hostiteľom podujatia najvyššej európskej kvality a významu. Z každého kola organizátori pripravili online prenos a živý vstup veľmajstra Ľubomíra Ftáčnika. Nadšenci a milovníci šachu budú môcť na živo uvidieť exmajsterku sveta Annu Usheninu, Mariu Muzychuk a ďalšie hviezdy ženského šachu.
Slovensko reprezentuje deväť dievčat: WGM Zuzana Cibičková, WIM Alena Mrvová, WFM Monika Motyčáková, WFM Svetlana Sučíková, WCM Viktória Nadzamová, Dominika Ferková, Zuzana Milcová, Renáta Koloditsová a Andrea Slabá.
Riaditeľkou podujatia je prvá slovenská šachová veľmajsterka Eva Repková. Slovenské dievčatá budú na podujatí pripravovať šachový veľmajster GM Igor Štohl a GM Ľubomír Ftáčnik. Hlavným rozhodcom je IA Ivan Syrový.

Online prenosy môžete sledovať na internetových stránkach www.chess24.com alebo www.chessbomb.com.

Hlavným organizátorom podujatia je NR Club z poverenia Slovenského šachového zväzu, ktorý si za svoj prioritný cieľ kladie získať pre šach celonárodnú popularitu. Jeho poslaním je vytvárať a rozvíjať podmienky pre rozvoj šachu, apelovať na pozitívny vplyv hry, na rozvoj tvorivého myslenia, pamäti, fantázie, presnosti a vôle, a tým prispieť k budovaniu vedomostnej spoločnosti.

Vedeli ste, že?

Vďaka naším výnimočným výhodným ponukám môžete ušetriť na ubytovaní a službách miestami až 50%. Pozrite si naše výhodné ponuky a vyberte si tú pravú pre vás.

Výhodné ponuky

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk