Leto s Grand Hotelom Bellevue

Aktívna dovolenka spojená s relaxom v príjemnom prostredí wellnessu, posedenie na terase s výhľadom na tatranské štíty, aktivity pre deti a dospelých. K tomu pestrá ponuka regiónu. GRAND HOTEL BELLEVUE vás presvedčí, že sa do Tatier vždy oplatí vrátiť.

22.máj 2018 - Press

V máji úspešne odštartoval ďalší ročník bežeckých pretekov Tatry v pohybe, ktoré budú pokračovať populárnym nočným behom, extrémnym horským a trailovým behom v júni.
V júli je pre priaznivcov behu a severskej chôdze pripravený náročný beh Memoriál Jána Stilla, ktorý povedie z obce Nová Lesná, okolo Grand Hotela Bellevue, až na Hrebienok, v auguste Malý štrbský maratón a Podtatranský polmaratón.
V rámci všetkých podujatí organizátori sľubujú bohatý sprievodný program pre deti a divákov.

Región Vysoké Tatry láka všetkých návštevníkov už tradičným podujatím Medvedie dni, ktoré sa uskutoční na prelome júla a augusta na Hrebienku.

Návštevníkov Tatier potešia cyklistické trasy s označením podľa obtiažnosti. Spolu s turistickými chodníkmi a bežeckými cestami tvoria viac ako 100 km. Tatry a jeho širší región ponúkajú návštevníkom kultúrne a prírodné skvosty, zapísané do Zoznamu pamiatok svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Nezabudnuteľná je určite slovenská ľudová architektúra a návšteva Vlkolínca, slovenská liptovská dedina Pribylina, či drevené kostolíky na hraniciach s Poľskom.

Milovníci adrenalínu sa už na jar môžu tešiť zo splavovania viac, či menej vzdialených riek Dunajec, Hron a Orava. Vysokohorskí turisti môžu absolvovať výstup na štíty v sprievode horského vodcu, alebo si vyskúšať základy lezenia.

Po vašich tatranských zážitkoch vám určite padne vhod relax v príjemnom prostredí wellness centra. GRAND HOTEL BELLEVUE sa môže popýšiť saunovým svetom s fínskou (suchou saunou) a parnými – soľnou, bylinkovou a eukalyptovou saunou. V saunovom svete je ochladzovací bazén a samozrejme oddychová miestnosť s príjemnou relaxačnou hudbou. Súčasťou wellness je 20 m plavecký bazén a vírivé vane.
Hotel drží krok i v neustále rastúcich trendoch zdravého životného štýlu. Má vo svojej ponuke celý rad masáží, relaxačných kúpeľov a ďalších procedúr. V portfóliu masáží sú klasická masáž a reflexná masáž. Z procedúr – parafango, rašelinový zábal, aromaterapia, oxygenoterapia, inhalácie, magnetoterapia podľa zdravotných problémov hosťa. Ak potrebujete hĺbkovú masáž, dobrou alternatívou sú thajské masáže realizované thajskou masérkou.

Hotel ponúka športové vyžitie v profesionálne zariadenom športovom centre. Squashový dvorec nenechá na vašom oblečení suchú ani nitku. Podobne sa budete cítiť, ak navštívite hotelové vysoko profesionálne vybudované fitness. Je vybavené špičkovými prístrojmi, ktoré používajú olympijskí medailisti, vrcholoví športovci.

Náhla zmena počasia so zrážkovými dňami nie sú ničím výnimočným vo Vysokých Tatrách. Preto pojem nepriaznivé počasia v slovníku nemáme. Dávame hosťom do pozornosti Lyžiarske múzeum. Návštevníci múzea sa prostredníctvom 19 náučných tabúľ dozvedia veľa zaujímavých informácií o začiatkoch lyžovania, korčuľovania, curlingu, horolezectva, sánkovania, či jazde na boboch vo Vysokých Tatrách. Medzi najväčšie lákadlá bezpochyby patria 3,07m dlhé lyže z roku 1885 a expozícia starých pretekárskych bobov, ktoré kedysi brázdili bobové dráhy v Tatranskej Lomnici. Pastvou pre oči návštevníkov múzea je dielňa na výrobu drevených lyží, lyžiarskych palíc, či kožených topánok.

Ak chcete obohatiť svoje vedomosti o nové poznatky z prostredia tatranskej flóry a fauny, odporúčame návštevu múzea Tatranského národného parku. Súčasťou múzea je botanická záhrada, ktorá je hlavne v jarných mesiacoch pastvou pre vaše oči. Pre najmenších návštevníkov je sprístupnený medvedí brloh, kde ich čaká návšteva, ktorej sa ale v múzeu nemusia báť.

Neodmysliteľnou súčasťou Tatier je už dva roky galéria plná optických ilúzií – Tricklandia. Autori vytvorili na ploche 500 štvorcových metrov 24 exponátov, ktoré návštevníkov prenesú do sveta rozprávok a hravou formou im tak predstavia slovenské pamätihodnosti, históriu a povesti. Turisti vďaka Tricklandii môžu navštíviť Vlkolínec, Bojnický zámok, Spišský hrad, Dunajec, prezrieť si poštovú známku s vyobrazením Jánošíka a množstvo iných obrazov. V zábavnom parku dvojrozmerné obrazy môžu návštevníci zmeniť na trojrozmerné, pretože sa stanú ich súčasťou.

GRAND HOTEL BELLEVUE prichádza už tradične s ponukou letných pobytových balíčkov. Letný balíček s ubytovaním, polpenziou, vstupom do wellness a fitness, dostupný od 30. júna v cene  276 Eur/osoba/4 noci.

V ponuke hostia môžu nájsť wellness víkend, ktorý je doplnený o wellness procedúry, antistres program s masážou tela,  balíček relax and beauty so službami v kozmetickom salóne, alebo si vybrať niektorú z ponúk pre milovníkov romantiky.

V júni hotel obohatí ponuku jedál o pochúťky pripravené s jahodami, hráškom a hubami. V letných mesiacoch bude sprístupnená letná terasa Slovenskej reštaurácie. Hostia si pochutnajú na letných špecialitách, grilovaných pochúťkach, miešaných letných alko a nealko nápojoch. Večer bude atmosféru spríjemňovať živá hudba.

Vedeli ste, že?

Vďaka naším výnimočným výhodným ponukám môžete ušetriť na ubytovaní a službách miestami až 50%. Pozrite si naše výhodné ponuky a vyberte si tú pravú pre vás.

Výhodné ponuky

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk