Perfektný kongres v Tatrách? S prehľadom v BELLEVUE****! II

Prvá časť článku   Komplexné technické zázemie v konferenčných priestoroch zabezpečuje vlastné IT oddelenie hotela. Spoľahnúť sa môžete na zabezpečenie…

30.január 2020 - Blog Novinky

Prvá časť článku

 

Komplexné technické zázemie v konferenčných priestoroch zabezpečuje vlastné IT oddelenie hotela. Spoľahnúť sa môžete na zabezpečenie kompletného ozvučenia, tlmočníckeho zariadenia, všetkej potrebnej techniky, aj výkonného internetu.

Zamestnanci hotela robia všetko preto, aby klientom vyhoveli v každom smere. „Vzhľadom na bezproblémový prístup autom priamo ku konferenčnej sále, bežne vystavujeme bielu techniku, či dokonca samotné autá. Výhodou je, že čokoľvek krehké, ťažké alebo priestranne náročné vieme pohodlne dostať priamo do sály. Vždy hľadáme možnosti, ako klientom vyjsť v ústrety.“,  uvádza Ing. Patrik Bretz, kongresový manažér.

Hotel nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou, počas ktorej sa zo 150 izieb vynovilo až 83 nadštandardných izieb Exclusive. Pre nadšencov oddychu zostala nezmenená ponuka jedného z najväčších plaveckých bazénov v Tatrách a k nemu pribudlo nové, zmodernizované a rozšírené wellness centrum, ktoré zväčšilo kapacitu na dvojnásobok. Najväčšia fínska sauna v Tatrách s panoramatickým výhľadom na celú Popradskú kotlinu? S prehľadom v BELLEVUE****! Zmena vedenia hotela a majiteľov priniesla nový vietor do plachiet a plány pre nové smerovanie hotela sú veľké. „Hotel má dlhú tradíciu a mnohí si ho pamätajú ako špičku hotelových služieb na Slovensku. Túto vidinu chceme zachovať, preto sa snažíme udržať nové trendy a inovujeme všetko, čo je v súlade s našim zámerom. Klientom prinášame nové možnosti, priestory, aktivity pre nich samotných, ale aj ich priateľov a rodiny.“, upozorňuje riaditeľ. Ďalej nám prezradil o plánoch rozšírenia exteriérových aktivít hotela s možnosťou ich využitia pri najrôznejších eventoch s nádherným výhľadom na štíty Tatier. Unikátna ponuka nových služieb určite poteší dlhoročných firemných partnerov, ale aj individuálnu klientelu. K dispozícii majú 4 terasy s rôznym smerovaním a výhľadom. Kochať sa výhľadom na Slavkovský, Gerlachovský a Lomnický štít, Starý Smokovec alebo na panorámu Popradu? V BELLEVUE****? S prehľadom!

Vďaka širokému tímu profesionálov a skúsenému šéfkuchárovi Štefanovi Šestákovi vie Grand Hotel BELLEVUE****  zabezpečiť kompletný catering, galavečere, rauty pre náročných ale aj a´la carte menu, bankety, rôzne coffee breaky, grilovačky a recepcie. Plne si uvedomujú zodpovednosť, ktorú táto práca prináša, preto stavajú na čerstvých a kvalitných surovinách. Uprednostňujú lokálnych dodávateľov, pretože Slovensko a Tatry nosia hlboko v srdci. Ekologický prístup a šetrenie životného prostredia je jedným zo zásadných postojov vedenia hotela.  Veľkým benefitom, ktorým sa BELLEVUE**** môže pýšiť, je vlastná cukráreň. Interné dámy cukrárky ulahodia nejednému mlsnému jazýčku.

Najväčšie parkovisko v Tatrách? S prehľadom v BELLEVUE****! Hotel disponuje vlastným veľkým parkoviskom pre 150 áut a 5 autobusov. Letisko v Poprade je vzdialené necelých 13 km a železničná a autobusová zastávka  Starý Smokovec sa nachádzajú v tesnej blízkosti hotela.

Tak neváhajte a oslovte Grand Hotel BELLEVUE****, vaše predstavy tam budú naplnené k úplnej spokojnosti.

 

Vedeli ste, že?

Grand Hotel Bellevue bol prvý hotel v bývalom Československu, kde bol postavený hotelový bazén. Dnes disponuje moderným wellness centrom s bohatou ponukou služieb.

Navštív wellness centrum

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk