Medvedie dni – pozvánka na podujatie

Tatry nie sú len o pohybe, objavovaní, ale i detskej bezmedznej zábave a radosti. Príjemným spestrením vášho pobytu bude…

1.august 2018 - Blog

Tatry nie sú len o pohybe, objavovaní, ale i detskej bezmedznej zábave a radosti. Príjemným spestrením vášho pobytu bude určite netradičné „medvedí“ festival MEDVEDIE DNI, ktorý sa bude konať na Hrebienku v dňoch 1. – 4. augusta 2018.

Aj tento rok si užijete hry, súťaže, zábavné detské divadelné predstavenia – čakajú na Vás štyri dni plné neopakovateľnej atmosféry.
Prvý deň budú Vašimi sprievodcami rozprávkový Maťko a Kubko. Zabavíte sa pri hudobnom divadle s rovnakým názvom. Najmenších privíta Miro Jaroš so svojimi veselými pesničkami.
Druhý deň festivalu Medvedie dni sa vám predvedie Divadlo hudby s vystúpeniami Včielka Mája, či Koza odratá a jež. Vo štvrtok vás čaká zábavno – vzdelávací program pre deti – Trpaslíci z RTVS. Program je návratom do sveta rozprávok, v ktorom žijú siedmi trpaslíci a kde zázraky dokážu robiť aj moderné technológie.
Počas tretieho dňa festivalu vás bude programom sprevádzať moderátor a zabávač Andrej Bičan. Súčasťou piatkového programu bude aj Daniel Štrauch, alias GOGO, ktorý pôsobí na youtubeovej scéne a jeho kanály sú najodberanejšími na Slovensku a v Českej republike.
Posledný deň Medvedích dní na Hrebienku je pre vás pripravený hudobný koncert úspešnej, talentovanej speváčky KRISTÍNY. Okrem iného Slovensko reprezentovala na súťaži Eurovízií. Nadčasová hudba, spektakulárna výprava a strhujúca choreografia – taký bude v sobotu muzikál Mačky.

Určite príďte. Ak nemáte ubytovanie, my ešte máme pár izieb voľných. Z náročného programu sa zotavíte vo wellnesse, pochutnáte si na slovenských tradičných jedlách, ale i rôznych kulinárskych novinkách. A samozrejme, bonus, ktorý je v lete mimoriadne dôležitý. Bezplatné parkovanie pri Grand Hoteli Bellevue.

My sa už tešíme. A vy?

Vedeli ste, že?

Grand Hotel Bellevue bol prvý hotel v bývalom Československu, kde bol postavený hotelový bazén. Dnes disponuje moderným wellness centrom s bohatou ponukou služieb.

Navštív wellness centrum

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk