Jedinečné sviatky s prehľadom

Záver roka 2019 a začiatok roka 2020 budú v BELLEVUE**** plné zaujímavých akcií a hudobných programov. Mnohí umelci budú prezentovať svoje rozmanité…

26.november 2019 - Blog Novinky

Záver roka 2019 a začiatok roka 2020 budú v BELLEVUE**** plné zaujímavých akcií a hudobných programov. Mnohí umelci budú prezentovať svoje rozmanité schopnosti, aby ulahodili Vašim ušiam a pobavili Vášho ducha. Počas Vianoc sa môžete tešiť na nášho klaviristu Ďuriho, ktorý bude spríjemňovať atmosféru  hotela. Štedrovečerný deň spestrí folklórna skupina a na prvý sviatok vianočný vystúpi šikovná gitaristky Michaela Regecová. Ďalšie dni sa budú niesť v duchu pravej štefanskej zábavy, umelca s nezabudnuteľnou hrou na saxofón, či folklórneho vystúpenia. U nás sa zabavíte s prehľadom každý deň.

VIANOČNÝ KONCERT ADAMA ĎURICU

Ako bonus sme pre hostí pripravili jedinečný koncert Adama Ďuricu, ktorý sa uskutoční 29.12.2019 v kongresovej sále hotela. Koncert bude akustický. Ubytovaní hostia majú skvelú možnosť využitia zvýhodneného vstupného v sume 15 € za osobu. Pre neubytovaných bude cena za lístok v predpredaji do 22.12.2019 za 19 € a cena za lístok po tomto termíne alebo priamo na mieste pred začiatkom predstavenia v hodnote 25 €. Táto skvelá ponuka je vhodná, či už na spestrenie voľných dní medzi sviatkami, okorenenie záveru tohto roka, alebo ako výborný typ na vianočný darček pre Vašich blízkych. Využite jedinečnú možnosť užiť si nezabudnuteľné chvíle s tými, ktorých najviac milujete. Bonusom tejto akcie je, že výťažok zo zisku sa vedenie hotela rozhodlo venovať pre zdravotne znevýhodnené deti zo Spojenej školy v Poprade.

Program 30. decembra bude patriť skvelej kapele Rytmix, ktorá Vás s prehľadom naladí na blížiacu sa Silvestrovskú párty.

KRIŠTÁĽOVÝ SILVESTER

Samotný Silvestrovský večer bude pre našich hostí výnimočný a naozaj exkluzívny. O zábavu sa postará moderátor Michael Szatmary, ktorý určite zaujme aj svojim stand up vystúpením. Počas celého večera Vás bude sprevádzať hudobná kapela a vrcholom silvestrovskej noci bude vystúpenie jedinečnej Dary Rolins. Pre zachovanie spomienok môžete využiť fotokútik a určite Vás poteší aj ponuka all inclusive večera, kedy okrem skvelej gastronómie máte možnosť vybrať si z nápojového stola s prehľadom všetko, na čo budete mať práve chuť.

Kompletné info o pobyte nájdete tu.  Ak ste si nezakúpili Silvestrovský pobytový balíček, máte možnosť si dokúpiť vstup na tento exkluzívny večer extra, v sume 190 € za osobu.

Ďalší deň si môžete spríjemniť novoročným koncertom Michaely Regecovej a počas Troch kráľov si môžete vybrať jogu, folklór, živú hubu, či náučné prednášky.

V priebehu celých sviatkov sa postaráme aj o Vaše detičky vďaka profesionálnym animátorom.

 

Tak si to zrekapitulujme, na čo sa tešiť najviac?

29.12.2019  Akustický koncert Adama Ďuricu v kongresovej sále o 19:00 s výťažkom zo zisku určeným na benefičné účely

Pre ubytovaných                            – špeciálna cena 15 € / 1 lístok možné zakúpiť k 1 lôžku/

Predpredaj  do 22.12.2019         – cena 19 €

Predaj po 22.12.2019 a pred koncertom  – cena 25 €

Lístky je možné kúpiť na recepcii hotela alebo online tu.

 

31.12.2019 Krištáľový Silvester v BELLEVUE****

Cena 190 €

Lístky je možné kúpiť na recepcii hotela

All inclusive večer začína o 19:00 hod.

 

Pre viac info kontaktujte hotelbellevue@hotelbellevue.sk alebo zavolajte na +421 52 4762 111 .

Vedeli ste, že?

Grand Hotel Bellevue bol prvý hotel v bývalom Československu, kde bol postavený hotelový bazén. Dnes disponuje moderným wellness centrom s bohatou ponukou služieb.

Navštív wellness centrum

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk