Ideme vpred

Izby Hotel má 140 izieb, 70 z nich prešlo do nového štandardu  EXCLUSIVE. Rôzne druhy izieb od klasických dvojlôžkových až…

30.september 2019 - Blog Press

Izby

Hotel má 140 izieb, 70 z nich prešlo do nového štandardu  EXCLUSIVE. Rôzne druhy izieb od klasických dvojlôžkových až po rodinné apartmány, či apartmán DeLuxe vyhovejú naozaj každému klientovi. Dizajn v izbách je rôzny, poschodia sú totiž dizajnované zvlášť a samostatne, čo prináša širokú rozmanitosť. Niektoré poschodia sú dizajnované v industriálnom štýle. Na zadaní pracovali viacerí interiéroví architekti.

Hotel testuje modernú technológiu nanokobercov. Vo veľkej miere sa používali prírodné materiály, napríklad žula a poličky vyrábané opracovaním surového kovu, ktorý bol následne pieskovaný a práškovo farbený. V niektorých hotelových izbách máte možnosť užiť si kráľovské spanie na posteliach vyšších ako štandard – 80 cm od zeme.

Wellness

Teraz majú hostia hotela možnosť zrelaxovať v ešte väčšom a zmodernizovanom wellness centre. Ponuka jedného z najväčších bazénov vo Vysokých Tatrách ostáva a k nemu sa pridal moderný saunový a relaxačný svet. Zo širokej ponuky sáun, víriviek  či slanej jacuzzi si vyberie naozaj každý. Aj v priestoroch wellness centra majitelia a vedenie hotela stavili na prírodné materiály. Nájdete tu množstvo kameňa a dreva. Lehatka v relax zóne sú vyrábané z tíkového dreva. Wellness dýcha naozaj novotou, rekonštrukčné práce boli dokončené na jeseň 2019. Novinkou pre hotel je vytvorenie detskej časti, ktorá má byť dokončená koncom roka 2019.

 Kongres

Bellevue je ideálnym miesto pre pracovné stretnutia, firemné podujatia, teambuildingové aktivity či rodinné oslavy. Ako jedno z najväčších hotelových kongresových centier na Slovensku vám poskytneme konferenčný servis s kompletným technickým a servisným zázemím pre všetky druhy podujatí až do 1200 účastníkov. V najväčšej multifunkčnej sále až 750 účastníkov. Okrem hlavnej sály máte možnosť vybrať si aj z iných , menších salónikov pre menšie eventy. Aj medzi salónikmi nájdete novinky, napríklad salónik Silver dokončený na jar 2019 s kapacitou 90 osôb. Pri kongresoch hotelové IT oddelenie myslí dopredu a stále inovuje aj technické možnosti. Hostia majú možnosť využívať promo kódy a spracovávame napríklad možnosť zdieľania súborov pre účastníkov kongresov on-line.

Máte obavy z parkovania v Tatrách? Hotel disponuje vlastným parkoviskom pre 140 áut a 5 autobusov.

Aktivity

Svoju jedinečnosť hotel podčiarkuje možnosťami na voľný čas, ktoré prináša. Pod jednou strechou máte možnosť zahrať si squash, bowling, biliard, stolný tenis. Môžete si zacvičiť vo fitness centre, či s kolegami zahrať futbal v hotelovej telocvični. Radšej uprednostníte relax? Nie je problém, hotelový maséri Vás budú híčkať rôznymi procedúrami, napríklad s lávovými kameňmi. Vyskúšať môžete aj thajské masáže a dámy sa môžu skrášliť v kozmetickom salóne.

Posedenie v Lobby bare Vám spríjemní hra na klavíri v živom podaní.

 

 

Vedeli ste, že?

TripAdvisor nám udelil certifikát výnimočnosti. Udeľuje ho ubytovaniam, atrakciám a reštauráciám, ktoré od cestovateľov dlhodobo získavajú pozitívne recenzie.

Pozrieť si izby

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk