Himalájska soľná sauna s blahodarnými účinkami

Soľná sauna je veľmi obľúbeným druhom sauny pre stále viac užívateľov. Vyskúšajte ju v BELLEVUE**** a zrelaxujte sa v…

1.jún 2021 - Blog

Soľná sauna je veľmi obľúbeným druhom sauny pre stále viac užívateľov. Vyskúšajte ju v BELLEVUE**** a zrelaxujte sa v krásnom prostredí Vysokých Tatier.

 

Pobyt v saune je pre nás prospešný hneď z niekoľkých dôvodov. Sauna je miestom, kde si prichádzame oddýchnuť a zrelaxovať sa od starostí každodenného života. Každý to pozná, dlhé pracovné večery, starostlivosť o deti či žiadne voľné víkendy. Takáto nerovnováha vie rozhodiť celý náš organizmus a preto je dôležité nájsť si čas iba pre seba – oddýchnuť si len-tak, bez výčitiek svedomia. Čo takto wellness víkend s kamošmi alebo polovičkou?

Soľná terapia sa stala v dnešnej dobe veľmi obľúbenou prírodnou liečebnou metódou. Je odporúčaná taktiež lekármi, a to najmä pre uvoľňovanie minerálov a aniónov (záporných iónov), inak povedané “vzdušných vitamínov”. Soľ okrem iného, obsahuje minerálne látky, ktoré celkovo pozitívne vplývajú na náš organizmus. Soľná sauna stimuluje krvný obeh, pôsobí ako prirodzený peeling celého tela a posilňuje imunitný systém. Najviac odporúčaná je táto procedúra hlavne pri chorobách dýchacích ciest, astma bronchiale, ochorení pľúc, chronickej bronchitíde, zápaloch nosných dutín, respiračnej alergii.

Odporúčaný čas: 15 – 20 minút

Teplota: 45°

Vlhkosť vzduchu: 30%

V Himalájskej soľnej saune sú tehličky soli využité k tvorbe stien, či obkladu rôzne veľkých plôch saunovej kabíny. Soľ pomaly sublimuje do plynného stavu a mieša sa so vzduchom v saune. Aby sme sa mohli tešiť z maximálnych účinkov soľnej sauny, je dobré ju navštevovať pravidelne.

Vedeli ste, že?

TripAdvisor nám udelil certifikát výnimočnosti. Udeľuje ho ubytovaniam, atrakciám a reštauráciám, ktoré od cestovateľov dlhodobo získavajú pozitívne recenzie.

Pozrieť si izby

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk