Dog Friendly už aj Grand Hotel Bellevue****

Ste spokojnejší, ak máte psíka vždy pri sebe? Nenechávajte ho doma! BELLEVUE**** víta všetkých chlpáčov! Plánujete dovolenku a chcete…

1.jún 2021 - Blog

Ste spokojnejší, ak máte psíka vždy pri sebe? Nenechávajte ho doma! BELLEVUE**** víta všetkých chlpáčov!

Plánujete dovolenku a chcete so sebou vziať aj vášho štvornohého miláčika? Radi vás ubytujeme v našom BELLEVUE****, kde sme zriadili nové dog friendly EXCLUSIVE izby na prízemí s možnosťou priameho výbehu na trávu. Čo to znamená pre vašich štvornohých miláčikov? Komfort, žiaden stres zo psích hotelov či opustenia, a nové dobrodružstvá so svojim majiteľom!

Vďaka našim novým prispôsobeným izbám už nebudete musieť zvládať smutný pohľad vašich domácich miláčikov. Pre každého chlpáča máme na izbe pripravenú misku a maškrtu na privítanie. Vezmite ich so sebou a užite si dovolenku naplno. Život so psíkom však prináša aj určitú zodpovednosť voči okoliu, ktoré nezdieľa rovnaký názor na zvieraciu spoločnosť. Boli by sme preto radi, ak by ste vedeli akceptovať naše pravidlá:

  • mať psíka na vôdzke v spoločných priestoroch hotela
  • nenechávať psíka samého a uviazaného v interiéri hotela
  • zbierať si po sebe psie exkrementy vo vonkajších priestoroch

Vezmite svojho chlpáča na dlhé prechádzky a vydajte sa krásnu túru v prostredí tatranskej prírody.

O pohybe psov v Tatranskom národnom parku hovorí novelizácia zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorá povoľuje pohyb psov v národnom parku aj v najvyššom 4. a 5. stupni ochrany. Podmienkou je mať ho na vôdzke a s nasadeným náhubkom. Viac info na stránke TANAPu.

 

Vedeli ste, že?

Vďaka naším výnimočným výhodným ponukám môžete ušetriť na ubytovaní a službách miestami až 50%. Pozrite si naše výhodné ponuky a vyberte si tú pravú pre vás.

Výhodné ponuky

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk