Bylinková parná sauna so svetelnou a zvukovou terapiou

V našom wellness centre nájdete niekoľko rôznych sáun. Bylinkovú môžeme radiť k tým jemnejším, s teplotou 40-43°C a vlhkosťou vzduchu 100%. Vďaka týmto…

25.apríl 2021 - Blog

V našom wellness centre nájdete niekoľko rôznych sáun. Bylinkovú môžeme radiť k tým jemnejším, s teplotou 40-43°C a vlhkosťou vzduchu 100%. Vďaka týmto vlastnostiam sa radí k šetrnejším saunám ako napríklad fínska sauna, ktorá nemusí každému vyhovovať. Výhodou je, že v tejto saune môžete bez trápenia stráviť odporúčaných 20 minút, ale pokojne aj 40, ak sa na to cítite. Parné sauny všeobecne prospievajú k prečisteniu organizmu. Cez póry v koži sa počas pobytu v saune vyplavujú nečistoty. Odporúčame sa pred saunovaním umyť mydlom, a zbaviť tak kožu povrchových nečistôt a potu. Telu to uľahčí potenie. Vďaka esenciálnym olejom, ktoré sa pridávajú do bylinkovej sauny, inhalácia vôní zasa prospieva dýchacím cestám, a je skvelou prevenciou proti respiračným problémom. V našej bylinkovej saune môžete zacítiť tieto vône:

  • Mäta
  • Materina dúška
  • Eukalyptus

Do parnej sauny vstupujete bez plachty, len s uterákom na sedenie. Po saune sa nezabudnite mierne ochladiť a dopriať si krátky oddych napríklad v jednom z tepidárií. Saunovanie je, samozrejme, pre náš organizmus prospešné, avšak treba si uvedomiť, že nie je vhodné pre každého. Nevstupujte do sáun v prípade, že sa necítite dobre, máte zvýšenú teplotu. Taktiež sa saunovanie neodporúča ľuďom s problémami s kardiovaskulárnym systémom, neurologickým a tráviacimi problémami, problémami so štítnou žľazou, obličkami a diabetikom, tehotným a dojčiacim ženám. Pri návšteve Wellness centra určite nevynechajte aj ostatné sauny. Čoskoro si budete môcť prečítať viac o každej z nich.  

Vedeli ste, že?

Grand Hotel Bellevue bol prvý hotel v bývalom Československu, kde bol postavený hotelový bazén. Dnes disponuje moderným wellness centrom s bohatou ponukou služieb.

Navštív wellness centrum

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk