Ako si udržať kondičku?

Horúce počasie v Tatrách rýchlo nahradí dážď. Niet prečo však byť rozladený. GRAND HOTEL BELLEVUE ponúka aj počas takýchto…

30.júl 2018 - Blog

Horúce počasie v Tatrách rýchlo nahradí dážď. Niet prečo však byť rozladený. GRAND HOTEL BELLEVUE ponúka aj počas takýchto dní služby, ktoré môže využiť i neubytovaný hosť.
Wellness, profesionálne zariadené fitness. Ak túžite po spoločnom trávení voľného času, môžete si zahrať squash, bowling, stolný tenis, alebo si zahrať loptové hry v telocvični.

Hotelové fitness bolo zariadené v spolupráci s vrcholovými športovcami. Preto niet divu, že stroje, ktorými je fitness vybavené používajú svetoví šampióni v atletike, armáde, členovia športových klubov, olympijskí medailisti. K dispozícii máme kardiostroje: veslársky trenažér, bežiace pásy, stacionárne bicykle, crosstrainer (eliptický trenažér), pri ktorých je možnosť nastavenia rôznych profilov tratí, náročnosť a priame snímanie pulzovej frekvencie, ktorá je hlavným ukazovateľom efektivity tréningu.
Doplnkom týchto kardio strojov sú posilňovacie stroje, na ktorých je možné precvičovať všetky svalové partie. V hotelovom fitness centre sú vám k dispozícii aj lavičky na cvičenie s činkami firmy KOHI. Cvičením dochádza k spaľovaniu kalórií, svaly udržujete silné, odbúravate tuky a predchádzate obezite.

Veslársky trenažér
CONCEPT 2 zapája do činnosti väčšinu svalových skupín, zlepšuje sa tým práca srdca a pľúc a zároveň spaľujete prebytočné kalórie. Intenzitu záťaže si určujte podľa svojich možností.

Bežiace pásy
s unikátnym systémom absorpcie nárazov FlexDeck redukuje dopad na kolená, šľachy a chrbticu takmer o 30% a tým znižuje riziko zranenia.

Kardio bicykle
Lifecycle s prelomovou technológiou, odolnými komponentami a ergonomickými vlastnosťami, patria medzi špičku vo svojej kategórii.

Cross-Trainer Life Fitness
precvičuje celé telo a má jedinečný, plynulý chod. Priestranné a pohodlné pedále minimalizujú pohyb bedier do strán a redukujú záťaž na spodnú časť chrbtice.

GRAND HOTEL BELLEVUE je jedným z mála miest vo Vysokých Tatrách, kde nájdete squash a bowling pod jednou strechou. Bowling je vybavenými dvoma dráhami. K dispozícii je samozrejme bezplatné zapožičanie špeciálnej značkovej obuvi Brunswick.
Squash ponúka jeden dvorec. Pre hru máte k dispozícii rakety a loptičky rôznej náročnosti.

A ako si teda udržať kondičku? Najlepší je pravidelný pohyb. Nemusíte robiť profesionálne výkony, byť najlepší. Víťazte len nad sebou samým.

Vedeli ste, že?

Grand Hotel Bellevue bol prvý hotel v bývalom Československu, kde bol postavený hotelový bazén. Dnes disponuje moderným wellness centrom s bohatou ponukou služieb.

Navštív wellness centrum

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk