Ako chutia slovenské jedlá.

Slovenská reštaurácia BELLEVUE Grand Hotela je povestná domácou kuchyňou. Domáce bryndzové pirohy, halušky s bryndzou, alebo kyslou kapustou, zabíjačkové špeciality,…

15.január 2019 - Blog

Slovenská reštaurácia BELLEVUE Grand Hotela je povestná domácou kuchyňou. Domáce bryndzové pirohy, halušky s bryndzou, alebo kyslou kapustou, zabíjačkové špeciality, ale tiež domáce sladké jedlá, ktoré by ste už málokde hľadali. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, jemné tvarohové knedle s džemom, slivkové zemiakové knedle, zemiakové šúlance so strúhankou a mnoho ďalších jedál s tradičnými receptúrami tvoria základ jedálneho lístka reštaurácie.

Všetky jedlá sú robené z čerstvých ingrediencií.  Sú považované za skromné, ale hlavne výživné a voňavé. Tieto jedlá postupne z ponuky reštaurácií miznú, preto sme radi, že sme si doposiaľ tento koncept udržali.

Pre každého turistu je rovnako dôležité tak ako návšteva pamiatok, alebo vyhľadávanie prírodných krás i ochutnávka jedál, ktoré dané krajiny považujú za tradičné. Z historického hľadiska sú na Slovensku známe hlavne s bravčovým mäsom, jahňacinou, múkou, zemiakmi, kapustou a mliečnymi výrobkami. Na prvý pohľad nezdravý jedálniček, prináša hlavne ľuďom, ktorí žijú vo vysokohorskom prostredí, vo vyššej nadmorskej výške dostatok energie. Podľa ľudových pranostík konzumácia múčnych a vaječných jedál mala zabezpečiť rodine a hospodárstvu železnú prosperitu.

Vedeli ste, že?

Vďaka naším výnimočným výhodným ponukám môžete ušetriť na ubytovaní a službách miestami až 50%. Pozrite si naše výhodné ponuky a vyberte si tú pravú pre vás.

Výhodné ponuky

Darčekový poukaz

Prekvapte svojich blízkych a priateľov! Potešte ich darčekovou poukážkou alebo sa poďakujte obchodným partnerom a zamestnancom zážitkovým darčekom! Pošleme ju poštou, na mail alebo si môžete pre ňu prísť k nám osobne.

Darčekový poukaz

Odoberajte novinky

Odoslaním dávam súhlas GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s. na zasielanie bezplatného elektronického spravodaja a informacií o novinkách a aktualitách prevádzkovateľa na mnou zadaný e-mail. Tento súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať na info@hotelbellevue.sk